Logo. Klikkaus vie etusivulle.

Jäsenkortti

Jäsenmaksun suoritettuasi ja annettuasi jäsentietosi sinulle tehdään kuvallinen jäsenkortti. Jäsenkorttia näyttämällä pääset edullisemmin seuran omille kursseille ja ilmaiseksi jäseniltoihin. Jäsenkortti, jossa on SUSEL-logo, tuo etuja muuallakin kuin seuran omissa tilaisuuksissa.

Sinusta tarvitaan kuva jäsenkorttia varten. Yleensä korttiin tuleva kuva otetaan tanssikurssien tai muiden tapahtumien yhteydessä, mutta voit myös itse lähettää kuvan sähköisessä muodossa. Kortti toimitetaan sinulle tanssikursseilla tai antamaasi osoitteeseen. Jos toimitat kuvan itse, se tulee toimittaa jäsenrekisterin hoitajalle s-postitse osoitteeseen (korvaa sähköpostissa [ät]->@):

jasenasiat[ät]kestavat.fi

Mallikortti ohessa:

Jos itse käsittelet kuvaasi jäsenkorttia varten, niin ihanteelliset mittasuhteet kuvalle ovat 1*0,7 (korkeus/leveys). Kuvan ei tarvitse pikselimäärältään olla kovin suuri. Tarkkaankin kuvaan riittää hyvin, jos pikseleitä on 500*350.

Kadonnut jäsenkortti?

Uudesta jäsenkortista kadonneen tilalle peritään 5€. Tässä tapauksessa kuva on valmiina arkistossa, mutta mahdollinen uusi kuva sisältyy mainittuun summaan.